Verslagen 2021 - heden
  Verslagen 2016 - 2020
  Verslagen 2011 - 2015
  Verslagen 2006 - 2010
  Verslagen 2005
  Verslagen 2004
  Verslagen 2003
  Verslagen 2002
  Verslagen 2001
  Verslagen 2000
  Verslagen 1999
      Openingsrit
      Koninginnerit
      Vakantierit
      Nazomerrit
      Wijnrit
      Snertrit
  Verslagen 1998

Verslag Koninginnerit 1999
 

uitzetters:     Willem en Maartje van den Heuvel uit Putten
controleurs:   Grada en Ria van de Berg uit Putten
25 april 1999

Dit is de eerste keer dat wij een ritverslag schrijven voor onze vereniging. Wij krijgen dan de neiging om daar een uitgebreid verslag van te schrijven, maar daar zijn we de vorige keer al mee bestookt door de familie Vrielink, dus houden we ons maar in en beperken ons tot de hoofdlijnen van deze leuke rit.

Opdracht 3 hield ons aardig bezig. We waren eerst op zoek naar een 30 april of iets dergelijk. Het enige wat wij zagen was een tekst KONIGINNEDAG. Leek ons wat verdacht, dus opdracht niet uitgevoerd. Heel fijn, scheelde 30 strafpunten.

De langste letter uit opdracht 8 hadden we niet door. Een J leek in onze ogen behoorlijk lang geschreven, maar dat kunstje kun je ook bij een P of een B flikken. Dat de O oneindig lang doorloopt was ons effe ontgaan. O, O, O 30 straf aan de broek.

In opdracht 16 bleken we een gat in onze gedachten te hebben. Ik (Bart) ben zelfs nog bij de band wezen kijken. Ik vond hem oud en HEEL. Dat je een gat niet ziet, klopt eigenlijk wel, want een gat is niks.

Over de azijntoeter in opdracht 23 hebben we niet lang nagedacht. Snapten er niks van en hebben gedacht dat het wel goed was, GOED van ons hè.

Het getoonde varken in opdracht 25 zou wel een moeder kunnen zijn, maar ja, bewijs dat maar eens. Dus op naar de opvanger. Scheelt toch weer 30 strafpunten.

Bij opdracht 36 heb ik mijn banksaldo vergeleken met het getal wat daar geschreven stond. Op het bordje langs de route stond miljard met een nul te weinig. Mijn banksaldo kwam ook niet echt in de buurt. Dus op naar de opvanger en 30 miljard strafpunten bespaard gebleven.

In opdracht 45 hebben wij zelf nog even in de spiegel gekeken. NEKKOG TEIN in spiegelschrift ziet er anders uit dan NIET GOKKEN. Maar wij als regelmatig casinobezoeker gokken nu eenmaal. En dit maal goed gegokt.

In opdracht 50 hebben we gestoeid en gestoeid met de 15 negens. Helaas we konden het niet dus zijn we maar tweede asfaltweg R gegaan. Dat voor de uitzetter delen gelijk is aan optellen, is hem gelukkig uit z’n hoofd gepraat. Dus totale opdracht geneutraliseerd. Jammer want dit is het puzzelen op hoger niveau.

ORANJE lag toch in de provincie Utrecht. Alleen wij zagen hem niet liggen. Fout dus.

In opdracht 57 probeert de uitzetter ons nog te verleidden tot ri ipv Ri de Fliert te gaan.

Alles bij elkaar OPGETELD (opdracht 50) hebben we een gezellige rit gehad, met veel gepuzzel en daarom willen we dit DELEN (opdracht 50) met anderen.

Tot de volgende rit,

Bart en Saskia Schuuring.

 

omhoog