Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
      Toetsenbord 2011
      Toetsenbord 2012
      Toetsenbord 2013
      Toetsenbord 2014
      Toetsenbord 2015
      Toetsenbord 2016
      Toetsenbord 2017
      Toetsenbord 2018
      Toetsenbord 2019
      Toetsenbord 2022
      Toetsenbord 2023
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Inleiding - Toetsenbord in handen...
 

Vanaf 2011 is deze rubriek in het leven geroepen in ons clubblad. We wilden het overbekende "Ik geef de pen door aan ..." opzetten, maar dan wel met een ietwat modernere titel. Met deze rubriek willen wij elkaar als enthiousiaste rittensporters wat beter leren kennen.

We ontmoeten elkaar zes keer per jaar bij de AMBC Achterveld en wellicht nog enkele keren per jaar bij een collega rittensport vereniging in de regio of elders in den lande. Met de een hebben we af en toe vluchtig contact, met de ander praten we wat vaker. Maar kennen we elkaar?

Het is in deze rubriek niet de bedoeling dat we iemands gehele doopceel gaan lichten, maar we willen wel graag iets meer te weten komen over de persoon in kwestie. Wat dat iets meer is laten we geheel aan de schrijver zelf over, maar we hopen dat een ieder na het lezen van de rubriek iets meer weet over de persoon achter het toetsenbord.

Als je wordt uitgenodigd om iets te schrijven voor deze rubriek mag je uiteraard best wel kort iets vertellen over jouw betrokkenheid bij de puzzelsport, maar wat ons met name interesseert is wie je bent, wat je doet, wat je hobby’s zijn, wat je bezighoudt, wat je passies zijn, waar je van droomt ooit nog te gaan doen, etc. etc. Het geheel mag maximaal 1 pagina (circa 350 woorden) beslaan.

Als afsluiting van het artikel vragen we je het toetsenbord door te geven aan een volgend persoon met een korte motivatie waarom je het toetsenbord aan deze persoon doorgeeft.

Veel leesplezier!

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter