Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
  Jubileum
  Toetsenbord
      Index toetsenbord
  Toetsenbord 2011
  Toetsenbord 2012
  Toetsenbord 2013
  Toetsenbord 2014
  Toetsenbord 2015
  Toetsenbord 2016
  Toetsenbord 2017
  Toetsenbord 2018
  Toetsenbord 2019
  Toetsenbord 2022
  Toetsenbord 2023
  Toetsenbord 2024
      Arjen Duursma
      Jaap Spaargaren
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Toetsenbord in handen...
 

 

   ... van Jaap Spaargaren

Ik was zeer verrast om Het Toetsenbord overhandigd te krijgen, want ik ben geen lid en kijk zelden in het clubblad. Maar goed, als gelegenheids-uitzetter hoor je er ook een beetje bij.

Op 23 september 1950 ben ik geboren in Sassenheim. Mijn vader overleed al in 1951 aan leukemie, die heb ik dus nooit gekend. Op mijn 7e hertrouwde mijn moeder en kwam ik terecht is een mooi samengesteld gezin met 3 zussen. Ik heb een dochter en 3 kleinkinderen.

Ik heb 40 jaar bij KPN gewerkt in verschillende functies in Leiden en Den Haag. Inmiddels ben ik weduwnaar maar met een leuke vriendin. Sinds 2006 geniet ik van mijn pensioen.

In 1980 ben ik naar Alphen aan den Rijn verhuisd en daar lid geworden van MAC Rijnland. Daar ben ik al vanaf 1992 voorzitter van inmiddels. Ik zet al meer dan 50 jaar vele puzzelritten en toertochten uit in Alphen, Sassenheim, Voorhout, Lisse, Hillegom en Nieuwerkerk a/d IJssel met soms een uitstapje naar bijvoorbeeld Achterveld. Sinds een paar jaar ben ik ook secretaris van AMC The Skymasters uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Tevens ben ik bestuurslid van de stichting Alphense Oranje Vieringen. Daar ben ik voorzitter van "VRIJ ad RIJN" en organiseer elk jaar op 5 mei de intocht van het bevrijdingsvuur m.m.v. historische legerwagens. Een grote Bevrijdingstocht door de 8 kernen van de gemeente Alphen a/d Rijn.

Tja ik organiseer graag evenementen en ben daardoor ook nog evenementen-co÷rdinator van de Dierenambulance Alphen aan den Rijn.

Het toetsenbord geef ik door aan ... Gerrit van Assen

Omdat er niet veel deelnemers aan de ritten van AMBC Achterveld zijn die ik ken, heeft de redactie mij als tip de naam van deze eveneens drukbezette collega-uitzetter doorgegeven.

 
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter