Vereniging
  Bestuur
  Lidmaatschap
  Startlocatie
  Clubblad
  Jaarvergadering
      2021 - heden
      2011 - 2020
      2010
      2009
      2008
      2007
      2006
      2005
      2004
      2003
      2002
      2001
      2000
  Jubileum
  Toetsenbord
  Kroniek vereniging
  Kroniek bestuur
  Kroniek kampioenen

Jaarvergadering 2009


Uit de lokale pers januari 2009

Equipe Traa

AMBC kampioen

 

Rittenschema voor

2009 ook

bekendgemaakt

 

ACHTERVELD - De Auto-, Motor- en Bromfiets-Club (AMBC) Achterveld maakte maandag tijdens de algemene ledenvergadering het rittenprogramma van 2009 bekend. Tevens werden de kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd. In de B-klasse lieten Jan Traa en Annemieke Schoonderbeek uit Leusden met hun behaalde 192 punten hun opponenten ver achter zich.

Naast de B-klasse werden ook de overige kampioenen gehuldigd. Equipe Paddy Jans en Joan Oostveen uit Wijk bij Duurstede slaagden erin om met een score van 195 punten een prominente winnaarspositie in te nemen. Van de C-klasse-deelnemers behaalden Jaap en Riet Brugman uit Zwijndrecht met 198 punten de hoogste score.

Om 20.00 uur werd de goedbezochte vergadering door voorzitter Henk Hazeleger geopend. In zijn openingswoord sprak de voorzitter vol lof. In 2008 bestond de Achterveldse vereniging 50 jaar, wat zeker niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Er was een speciale jubileumrit uitgezet en voor de leden was er na afloop van deze rit een gezellige avond georganiseerd. De voorzitter bedankte alle uitzetters en controleurs en sprak ook zijn waardering uit voor de vele vrijwilligers die altijd voor de club klaarstaan. Een speciaal woord van dank richtte de voorzitter aan transportbedrijf De Haan uit Nijkerk en de heer Vrielink uit Rhenen, die de sponsoring van de uitzetters verzorgen. Als slot van zijn openingswoord bedankte Hazeleger alle adverteerders en sponsors voor hun “onmisbare bijdrage” en sprak ook zijn waardering uit voor de vrijwilligers van startlocatie ‘De Moespot’ die ervoor zorgen dat de puzzelaars een echt thuishonk hebben.

In zijn jaarverslag sprak de secretaris Paddy Jans over een zestal ,,fantastische ritten”, waarbij hij vol lof was over de deskundigheid waarmee de uitzetters hun kwaliteiten hadden gepresenteerd aan het AMBC-publiek. Hij was lovend over de leden en het grote deelnametal aan de puzzelritten. Hij kijkt met een tevreden gevoel terug op 2008.

Rittenprogramma

Nadat de kampioenen waren gehuldigd, werd het rittenprogramma vastgesteld. Op 15 maart gaat het seizoen van start met de Lenterit, uitgezet door Henk en Jannie Hazeleger uit Scherpenzeel. De Oranjerit zal op 19 april plaatsvinden, uitzetters zijn Ruud van Stijn en Arie Plugge uit Wijk bij Duurstede. Op 1 juni wordt in de ochtend de Pinksterrit georganiseerd, waarvoor Herman en Hanny Vrielink uit Rhenen tekenen. Joop van der Gronden uit Renkum neemt op 13 september de Allerhanderit voor zijn rekening en op 11 oktober zullen Bertus en Henny van der Horst uit Harderwijk de Wijnrit presenteren. Het seizoen wordt afgesloten met de traditionele snertrit, die op 15 november wordt uitgezet door de equipe Paddy Jans en Joan Oostveen uit Wijk bij Duurstede.

Rond 21.30 uur werd de vergadering afgesloten.

Voor meer informatie: www.ambcachterveld.nl. Bellen naar Herman Vrielink kan ook. Tel: 0317-613819.

     
     
   
Kampioenen A-klasse:
Joan Oostveen en Paddy Jans
Kampioenen B-klasse:
Annemieke Schoonderbeek en Jan Traa
   
Kampioenen C-klasse:
Jaap en Riet Brugman
Alle kampioenen
   
omhoog
  Volg ons op
     AMBC op Facebook     AMBC op Twitter